„Галеб“

Таг
4Вести

ИСТИ ПРИКАЗНИ НЀ ПОВРЗУВААТ НЕЗАВИСНО НА КОЈ ЈАЗИК ЗБОРУВАМЕ, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НИКОЛИЌ ПО НАСТАПОТ СО „ГАЛЕБ“ ВО ПЕКИНГ

МНТ ИГРА ВО ПЕКИНГ СО „ГАЛЕБ“ НА НИНА НИКОЛИЌ

„ГАЛЕБ“ НА МНТ ЌЕ ИГРА ВО ВАРНА И СОФИЈА

ЧЕХОВ ПРЕД 120 ГОДИНИ ГО НАПИШАЛ „ГАЛЕБ“ КАКО ЗА 21. ВЕК, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НИКОЛИЌ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА ВО МНТ