МУЗЕИТЕ И ГАЛЕРИИТЕ СО ИЗЛОЖБИ И БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ГО СЛАВАТ СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ