ГРУПАТА „ГАЛИЈА“ ЌЕ ГО ОДРЖИ „НИКОГАШ ОДРЖАНИОТ“ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ДЕКЕМВРИ, НАЈАВИ „АВАЛОН“