ГАНДАЛФ МЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НАЈСУРОВИТЕ УБИСТВА ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“, ВЕЛИ ЏОРЏ Р.Р. МАРТИН