ХИТ СЕРИЈАТА „ДАМСКИ ГАМБИТ“ Е ЕДНА ОД ПРИЧИНИТЕ ЗА НОВИОТ БУМ НА ШАХОТ, ГАРИ КАСПАРОВ СЕ ПОГРИЖИЛ ДА БИДЕ АВТЕНТИЧНА