Гас ван Сант

Таг
2Вести

„ГУЧИ“ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ПРЕКУ МИНИ-СЕРИЈА ВО РЕЖИЈА НА ГАС ВАН САНТ

ПИТ, ДЕЈМОН И ДИКАПРИО ОДБИЈА ДА ИГРААТ ВО „СКРШЕНГРБ ПЛАНИНА“, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ВАН САНТ