гастрономија

Таг
4Вести

КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКОТ ВОДИЦИ СО ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР СО ТРАДИЦИОНАЛНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ПРАЗНИЧНИ ПЕСНИ И СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ШВЕДСКАТА АМБАСАДА ЗА САНТА ЛУЦИЈА

ТОКИО ПРОГЛАСЕНО ЗА ГАСТРОНОМСКА ДЕСТИНАЦИЈА БРОЈ ЕДЕН ЗА 2019

КУМАНОВСКИ МЕЗЕЛ’K, КРАТОВСКА ПАСТРМАЈЛИЈА ПРОМОВИРАНИ СО ПОМОШ НА УНДП ПРЕКУ КНИГА И ДЕГУСТАЦИЈА