геј

Таг
2Вести

САН МАРИНО ГО ИМЕНУВАШЕ ПРВИОТ ГЕЈ ШЕФ НА ДРЖАВА НА СВЕТОТ

КЕВИН СПЕЈСИ СЕ ИЗВИНИ ШТО ЗАВЕДУВАЛ 14-ГОДИШНО МОМЧЕ И ПРИЗНА ДЕКА Е ГЕЈ