ГЕРМАНСКИОТ ГРАД ГЕЛЗЕНКИРХЕН ПРИВРЕМЕНО СЕ ПРЕИМЕНУВАШЕ ВО СВИФТКИРХЕН ВО ЧЕСТ НА ТЕЈЛОР СВИФТ