генетика

Таг
2Вести

ВО КИНА КЛОНИРАНИ ДВА МАЈМУНА ЗА НОВИ МЕДИЦИНСКИ ИСТРАЖУВАЊА

ДНК ОД СТАР СКЕЛЕТ УКАЖУВА ДЕКА ЧОВЕШТВОТО Е ПОСТАРО ОД ШТО СМЕ МИСЛЕЛЕ