ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА РОМАНОТ СО МЕЃУНАРОДЕН УСПЕХ „ЗАСОЛНИШТЕ ВО ВРЕМЕТО“