ГЕРЕТ БЕЈЛ СЕ ВРАЌА ВО ТОТЕНХЕМ ОТКАКО РЕАЛ СЕ СОГЛАСИЛ ДА ПЛАЌА ДЕЛ ОД НЕГОВАТА НЕДЕЛНА ПЛАТА ОД 600.000 ФУНТИ