ГЕСТОТ ШТО БЕШЕ ЗАШТИТЕН ЗНАК НА МЕРКЕЛ ИМА СТРАНИЦА НА „ВИКИПЕДИЈА“ И ЕМОТИКОН, А НАСТАНАЛ СЛУЧАЈНО