ГИ УЧИМЕ УЧЕНИЦИТЕ КАКО ДА СЕ КОРИСТИ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК ВО МЕДИУМИТЕ, ВЕЛАТ ОД МЛАДИНСКОТО РАДИО ВО БИТОЛСКАТА ГИМНАЗИЈА