ВЕЛЕШКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЈА ОДРЖАА 9. ПАРАДА НА МИРОТ ПОД МОТОТО „КРАЈ НА РАСИЗМОТ, ДА ГРАДИМЕ МИР“