гитарист

Таг
5Вести

КОНЦЕРТ НА МУХАМЕД ИБРАХИМИ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ГИТАРСКИОТ ВИРТУОЗ СТИВ ВАЈ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ НА 26 АПРИЛ

ШТИПСКИ ГИТАРИСТИ СНИМИЈА СПОТ ЗА 65. РОДЕНДЕН НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

МОДЕРНИОТ МОЦАРТ И БОГ НА ГИТАРАТА – ФАНОВИТЕ И МУЗИЧАРИТЕ МУ ОДДАВААТ ПОЧИТ НА ЕДИ ВАН ХАЛЕН

ЏОНИ ДЕП – НОВ ГИТАРИСТ ВО БЕНДОТ НА МЕРИЛИН МЕНСОН?