„Глембаеви“

Таг
2Вести

ПРИЛЕПСКИТЕ АКТЕРИ ЈА ИЗНОСИЈА „ГЛЕМБАЕВИ“ НА ЕВРОПСКО НИВО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ БРЕЗОВЕЦ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА МОТ

„ГЛЕМБАЕВИ“ НА БРЕЗОВЕЦ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ПРИЛЕПСКИ ТЕАТАР