глина

Таг
2Вести

ШВАЈЦАРСКИ УМЕТНИК СОЗДАДЕ ВЕЛИЧЕСТВЕН ЗАМОК ОД ГЛИНА НА ПРЕСУШЕН РЕЧЕН БРЕГ

„ДАЈ МУ ФОРМА НА ЖИВОТОТ“ – ИЗЛОЖБА НА УМЕТНОСТ ОД ГЛИНА НА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ