„ЛЕТЕЧКИ“ ГЛИСЕР ВО КОЈ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБИЕ МОРСКА БОЛЕСТ ГО ИМАШЕ ПРВОТО ВОЗЕЊЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА