Годишна изложба

Таг
3Вести

ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ НА 1 НОЕМВРИ ВО МАЛА СТАНИЦА

55 АВТОРИ НА ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДРУШТВОТО НА ЛИКОВНИ УМЕТНИЦИ, НАЈАВЕН И ПРОТЕСТ НА ДЛУМ

57 АВТОРИ УЧЕСТВУВААТ НА ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ ВО МАЛА СТАНИЦА