Годзила

Таг
3Вести

ГОДЗИЛА ВО „ПРИРОДНА ГОЛЕМИНА“ Е ГЛАВНА АТРАКЦИЈА НА НОВ ТЕМАТСКИ ПАРК ВО ЈАПОНИЈА

ЗИПЛАЈН ЌЕ ГИ НОСИ ПОСЕТИТЕЛИТЕ ВО ЧЕЛУСТА НА ГОДЗИЛА ВО ПАРК ВО ЈАПОНИЈА

„РОКЕТМЕН“ И НОВАТА „ГОДЗИЛА“ ОД ДЕНЕСКА ВО МИЛЕНИУМ И СИНЕПЛЕКС