Ѓокица Лукаревски

Таг
2Вести

ДЕНЕС ПОТЕШКО МЕ КАНАТ ДА ИГРАМ ВО ТЕАТАР, А ЖАЛНО Е КОГА ЕДЕН АКТЕР НЕ Е НА СЦЕНАТА, ВЕЛИ ЃОКИЦА ЛУКАРЕВСКИ

ПРЕМИЕРА НА „ПАРТИЈА РЕМИ“ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР