Гордана Лолеска

Таг
17Вести

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КОНГЕНИТАЛНА МИОТОНИЧНА МУСКУЛНА ДИСТРОФИЈА ТИП 1