Ѓоргина Спасевска

Таг
2Вести

САКАМ СЕКОЈ ДА ЈА ПОЧУВСТВУВА РАДОСТА НА СОЗДАВАЊЕ УМЕТНОСТ, ВЕЛИ ЃОРГИНА СПАСЕВСКА ЗА РАБОТИЛНИЦАТА „ИСПОВЕДИ НА ПЛАТНО“

ЃОРГИНА СПАСЕВСКА СПОИ СЛИКАРСТВО И ПОЕЗИЈА ЗА ИЗЛОЖБА НАМЕНЕТА ЗА ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД