„Господ постои

Таг
2Вести

ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ МУ ЈА ДОДЕЛИ НАГРАДАТА ЛУКС НА „ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА“

„ПЕТРУНИЈА“ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА