господ

Таг
3Вести

БОГ НЕ ПОСТОИ, ВЕЛИ СТИВЕН ХОКИНГ ВО ПОСЛЕДНАТА КНИГА

ПИСМОТО НА АЈНШТАЈН ЗА ГОСПОД НА ПРОДАЖБА ЗА 1,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

МАРК ВАЛБЕРГ СЕ НАДЕВА ДЕКА ГОСПОД ЌЕ МУ ПРОСТИ ШТО ГЛУМЕЛ ПОРНО ЅВЕЗДА