Госпоѓица Марвел

Таг
2Вести

ПРВИОТ СУПЕРХЕРОЈ НА „МАРВЕЛ“ СО МУСЛИМАНСКО ПОТЕКЛО ДОБИВА СВОЈА СЕРИЈА

„МАРВЕЛ“ ЌЕ ПРАВИ ФИЛМ ЗА ПРВАТА МУСЛИМАНСКА СУПЕРХЕРОИНА