Гоце Наумов

Таг
4Вести

АРХЕОЛОГОТ ГОЦЕ НАУМОВ НА 10 ЈАНУАРИ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ТЕЛЕСНОСТ И ОТЕЛОТВОРУВАЊЕ“

ГОЦЕ НАУМОВ ОДРЖА КОНЦЕРТ СО АРХЕОЛОШКИ АЛАТКИ НА НЕОЛИТСКИОТ ЛОКАЛИТЕТ ВРБЈАНСКА ЧУКА

МУЗЕЈ НА МАКЕДОНИЈА ЈА ОТВОРА ТРЕТАТА ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА АФРИКА

ПРЕДАВАЊЕ НА ГОЦЕ НАУМОВ ЗА АФРИКАНСКИТЕ ОБРЕДИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА