Гоце Стевковски

Таг
2Вести

СО ТРИОТО ОДИМЕ НАВЕЖБАНИ И ДОБРО ПОДМАЧКАНИ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ПРЕД НАСТАПОТ НА ЏЕЗ ФЕСТИВАЛОТ ВО ШТИП

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ СО ЏЕЗ-ХЕПЕНИНГ ВО ФИЛХАРМОНИЈА