Гоце Цветановски

Таг
5Вести

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА ЉУБЕ ЦВЕТАНОВСКИ „ДЕТЕТО ВО СВЕТОТ“ ПОСТАВЕН НА ЈУТЈУБ

ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ КРАТОК ТРЕЈЛЕР ЗА СВОЈОТ ПРВ ИГРАН ФИЛМ „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

НА СЕТ БЕВМЕ И ПО ЦЕЛИ НОЌИ, НО СНИМАЊЕ ФИЛМ Е СЛАТКА МАКА, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ЗА СВОЈОТ ПРВ ИГРАН ФИЛМ „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

ЕКИПАТА ОД МАКЕДОНСКИОТ СПОТ НА „ФЕЈТ НОУ МОР“ СЕ ОБЕДИНИ ВО ПРВИОТ ИГРАН ФИЛМ НА ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ, „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

ИЗБРАНИ АКТЕРИТЕ ЗА ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДОЛГОМЕТРАЖЕН АНИМИРАН ФИЛМ „ЈОН ВАРДАР ПРОТИВ ГАЛАКСИЈАТА“