КОГА ЌЕ ГО СПАСИМЕ ГТЦ ЌЕ ГО НАСЛИКАМЕ СО ГРАФИТИ, ВЕЛИ ФИЛИП КОНЕСКИ ЗА ГАЛЕРИЈАТА НА ОТВОРЕНО