ГРАМПИ КЕТ ЗАРАБОТИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ КАКО ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА, НО Е ДАЛЕКУ ОД БОГАТСТВОТО НА КУЧЕТО ГИНТЕР