Гран при

Таг
4Вести

ТУРСКИОТ ФИЛМ „ЗАЕДНО, САМИ“ ПОБЕДИ НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

ГРАН ПРИ ЗА МАКЕДОНСКАТА ПРЕТСТАВА „РОЊА, ЌЕРКАТА НА ОГРАБУВАЧОТ“ ВО НОВИ САД

ВИОЛЕТА ЧАПОВСКА ДОБИ ГРАН ПРИ НА ЗИМСКИОТ САЛОН НА ДЛУМ И ЌЕ ОДИ ВО ПАРИЗ

ГРАН ПРИ ЗА „НЕМАМ КАДЕ ДА СЕ ВРАТАМ“ НА ДРАМСКИОТ АМАТЕРСКИ ФЕСТИВАЛ ВО КОЧАНИ