Грејс Џонс

Таг
2Вести

ГРЕЈС ЏОНС ПРВПАТ ДОАЃА ВО МАКЕДОНИЈА, ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 6 ЈУЛИ

ГРЕЈС ЏОНС НА 70 ГОДИНИ СÈ УШТЕ Е ВИСТИНСКИ СУПЕРМОДЕЛ