ПРВПАТ КОГА БЕВ ВО СКОПЈЕ, КАЈ АКИ РАХИМОВСКИ ДОМА ЈАДЕВМЕ ЛУТИ ПИПЕРКИ, РЕЧЕ ХРВАТСКИОТ МУЗИЧАР ЈУРИЦА ПАЃЕН