ПЕСНАТА „НЕРЕЗИ“ Е ЗА НАШИОТ ГРАД СКОПЈЕ, КАКОВ И ДА Е, ВЕЛАТ ЧЛЕНОВИТЕ НА „БАКЛАВА“