ПЕЕВМЕ ЗА ЉУБОВТА КАКО ИНТИМНА И УНИВЕРЗАЛНА ПОРАКА, ВЕЛИ ВЕРА МИЛОШЕВСКА-ЈОСИФОВСКА ОД „ЉУБОЈНА“ ЗА ДЕБИТО НА МАКФЕСТ