МЛАДИ ФРАНЦУСКИ ДИЗАЈНЕРИ ПРАВАТ ТРКАЛА ЗА СКЕЈТБОРД ОД РЕЦИКЛИРАНИ ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ