Гуру Харе

Таг
3Вести

ПРОСТИ ФИЛХАРМОНИЈО, ЗА СÈ ЛОШО ШТО ЌЕ СЛУШНЕШ ВЕЧЕРВА, РЕЧЕ ИГОР ЏАМБАЗОВ НА СЛАВЕНИЧКИОТ КОНЦЕРТ СО ИГОР АТАНАСОВСКИ- ХАРЕ

ИГОР ЏАМБАЗОВ СО КОНЦЕРТ ГИ СЛАВИ 60. РОДЕНДЕН И 30 ГОДИНИ СОРАБОТКА СО ГУРУ ХАРЕ

ПОДОБРО ДА ИЗДАДЕШ КНИГА, ОТКОЛКУ ДА ЈА ИЗДАДЕШ ДРЖАВАТА, ИГОР ЏАМБАЗОВ ЈА ПРОМОВИРАШЕ СЕДМАТА КНИГА