ВО КИНА ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ НАЈГОЛЕМИОТ СТАДИОН НА СВЕТОТ, ЌЕ ЧИНИ 1,7 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ