Хајди Клум

Таг
3Вести

ХАЈДИ КЛУМ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ПАУН ЗА СВОЈАТА ТРАДИЦИОНАЛНА ЗАБАВА ЗА НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ

ЌЕРКАТА НА ХАЈДИ КЛУМ ДЕБИТИРАШЕ КАКО МОДЕЛ ЗА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“

ХАЈДИ КЛУМ ЈА ОСВОИ НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ СО МАСКАТА КОЈА СЕ ПРАВЕЛА 12 ЧАСА