ВАЖЕН Е ЗАТОА ШТО ГО ОТВОРА СВЕТОТ ПРЕД НАС – ЕНВЕР АХМЕТ ВО КАМПАЊАТА НА „ХАЛКБАНК“, „ВАЖНИ СЕ ЛУЃЕТО“