„ХАМЛЕТ“ НА БИТОЛСКИОТ ТЕАТАР ДОБИ НАГРАДА ЗА НАЈДОБРА ПРЕТСТАВА НА ФЕСТИВАЛОТ ИНФАНТ ВО БЕЛГРАД