Хан Соло

Таг
2Вести

ОРУЖЈЕТО НА ХАРИСОН ФОРД ОД „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ПРОДАДЕНО ЗА 550.000 ДОЛАРИ

ПРВИОТ САМОСТОЕН ФИЛМ ЗА ХАН СОЛО ОД УТРЕ ВО СКОПСКИТЕ КИНА