хартија

Таг
2Вести

МАКЕДОНИЈА ДОБИ ШАМПИОНИ ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ЌЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

БОЈАТА НА ЛЕШНИК НАЈТРЕНДОВСКА ЗА ДЕКОРАЦИЈА НА БОЖИЌНИТЕ ПОДАРОЦИ