Хејт

Таг
2Вести

КОНЦЕРТОТ НА ПОЛСКИТЕ МЕТАЛЦИ „ХЕЈТ“ ГО ЖИВНА ПОЛУЗАТВОРЕНИОТ МКЦ, ПИЈАЧКИ СЕ НОСЕА ОД ДОМА

ПОЛСКИТЕ МЕТАЛ ВЕТЕРАНИ „ХЕЈТ“ ВТОРПАТ ГОСТУВААТ ВО СКОПЈЕ