КЕЈТИ ПЕРИ Е НАЈПЛАТЕНАТА ПЕЈАЧКА НА СВЕТОТ, МЕЃУ НИВ И ГЕРМАНСКА ЅВЕЗДА НА ШЛАГЕРИ