хемикалии

Таг
2Вести

ТАТУ МАЈСТОРИТЕ СТРАВУВААТ ЗА СВОЈАТА ИДНИНА ОТКАКО ЕУ ЗАБРАНИ ИЛЈАДНИЦИ ХЕМИКАЛИИ ОД МАСТИЛАТА ЗА БОЕЊЕ

ОЗОНСКАТА ДУПКА ГОДИНАВА ЌЕ БИДЕ НАЈМАЛА ВО ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ДЕЦЕНИИ