УТРЕ ВО „ВЕРО ЏАМБО“ ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ЗА ДЕВОЈЧИЊА ОД РИЗИЧНИ ГРУПИ