ЧЛЕНОВИТЕ НА „БИТЛС“ ГО ОДОБРИЈА ФИЛМОТ ЗА СВЕТ БЕЗ „БИТЛС“, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ДЕНИ БОЈЛ